02.02.2021, 11:26:11
W tym poradniczku wytłumaczę wam jak posługiwać się komendą z konsoli, która umożliwia ukazanie demka zarówno z poziomu gry na botach jak i menu głównego
Boty/MG-> NonSteam
MG -> Steam ( powinno działać)
Mowa o komendzie playdemo
Wymogi:
-Wystarczy drobny rename demka z hltv bądź zrobionego samodzielnie
Gdzie znajdują się nagrane przez was demka?
Co do Steam nie mam pojęcia, przepraszam
Jestem uczciwy, nie kopiuje z neta
Wystarczy zmienić nazwę na łatwo zauważalną
Następnie uruchamiamy grę i w konsoli wpisujemy playdemo (wcześniej wspomniana komenda)
Powinna wyświetlić się wam lista demek które znajdują się w folderze cstrike (wybaczcie ale nie mam SS'ów) Wybieramy interesujące nas demo i je odtwarzamy
Dodatkowy TIP: Podczas nagrywania demka staraj się skupić tylko i wyłącznie na graczu, który Twoim (lub innych) zdaniem posiada wspomagacze.
Rozpisywanie demka:
Wybierz dogodny moment i go opisz w paru słowach np:
2:02 -> W tym momencie widzimy jak gracz ewidentnie używa czitów. Skan przez drzwi i idealny headshot, nawet kiedy nie byłem widoczny?
Staraj się skupić cala uwagę na akcji "odpała" , nigdy po końcu rundy nie zmieniaj oglądanego gracza na spec, gdyż możesz ominąć ważny dowód , który mógłby skutkować banem dla gracza. To najczęściej popełniany błąd przez początkujących zgłaszających demka
Jeśli się przyda, dajcie + , zawsze to jakaś motywacja
Poradnik autorski, bazowany na doświadczeniach i obserwacjach w 100% oryginalny. To tyle ode mnie, pozdrawia
Boty/MG-> NonSteam
MG -> Steam ( powinno działać)
Mowa o komendzie playdemo
Wymogi:
-Wystarczy drobny rename demka z hltv bądź zrobionego samodzielnie
Gdzie znajdują się nagrane przez was demka?
Co do Steam nie mam pojęcia, przepraszam

Jestem uczciwy, nie kopiuje z neta
Wystarczy zmienić nazwę na łatwo zauważalną

Następnie uruchamiamy grę i w konsoli wpisujemy playdemo (wcześniej wspomniana komenda)
Powinna wyświetlić się wam lista demek które znajdują się w folderze cstrike (wybaczcie ale nie mam SS'ów) Wybieramy interesujące nas demo i je odtwarzamy

Dodatkowy TIP: Podczas nagrywania demka staraj się skupić tylko i wyłącznie na graczu, który Twoim (lub innych) zdaniem posiada wspomagacze.
Rozpisywanie demka:
Wybierz dogodny moment i go opisz w paru słowach np:
2:02 -> W tym momencie widzimy jak gracz ewidentnie używa czitów. Skan przez drzwi i idealny headshot, nawet kiedy nie byłem widoczny?
Staraj się skupić cala uwagę na akcji "odpała" , nigdy po końcu rundy nie zmieniaj oglądanego gracza na spec, gdyż możesz ominąć ważny dowód , który mógłby skutkować banem dla gracza. To najczęściej popełniany błąd przez początkujących zgłaszających demka
Jeśli się przyda, dajcie + , zawsze to jakaś motywacja

Poradnik autorski, bazowany na doświadczeniach i obserwacjach w 100% oryginalny. To tyle ode mnie, pozdrawia
![[Obrazek: wCCqQZl.png]](https://i.imgur.com/wCCqQZl.png)